• db-bet.de
 • Magyarországon a Gegeszoft Kft garantálja, hogy a MaxCom hivatalos viszonteladójaként biztosítja a már globálisan is elismert minőségi termékeket | Maxcom Hungary
  Maxcom Magyarország Tel.: +36 70 6 250 240 (munkanapokon 10-től 18-ig)|Mail: contact@gegeszoft.hu
  Rólunk2017-04-21T10:08:20+00:00

  Rólunk

   

  A MaxCom egy lengyel székhelyű, dinamikusan fejlődő, a telekommunikációs szektorban nagy tapasztalatokkal rendelkező, elismert cég.

  2008-ban a MaxCom az elsők között mutatta be az idősek és gyengénlátók számára kialakított, nagy gombos, felhasználóbarát mobiltelefonokat, amelyek az SOS gomb funkciónak köszönhetően egy gombnyomásra gyors segítséget tudnak hívni, ezzel garantálva a biztonságot.

  A magas szintű szakértelemnek és az évek alatt szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a MaxCom a folyamatos fejlesztésekkel és a piaci igényekhez való igazodással garantálja a vevőknek a legmagasabb minőségű termékeket, amelyek a piacra kerülésig többlépéses minőségellenőrzési folyamatokon esnek át.

  Mára a MaxCom Európa egyik vezető cége lett a szektorban az eladott készülékek számát, illetve a széles értékesítési csatornákat tekintve, köszönhetően a modern, széles termékskálának, technológiai fejlesztéseknek.

  A MaxCom által forgalmazott termékek valódi CE certifikációval rendelkeznek, melyek biztosítják, hogy bármely európai országban szabadon forgalomba hozhatóak legyenek a termékek.

  A vásárlói megelégedésnek köszönhetően a MaxCom egyre szélesebb úton próbálja eljuttatni termékeit a felhasználókhoz. Partnerei közé tartoznak mobilszolgáltatók, üzletláncok, disztribútorok, nagykereskedők, kereskedők. Mindezen partnerek által a MaxCom jelenléte folyamatosan nő a globális piacon.

  Magyarországon a Gegeszoft Kft (www.gegeszoft.hu, www.gegestore.hu) garantálja, hogy a MaxCom hivatalos viszonteladójaként biztosítja a már globálisan is elismert minőségi termékeket, viszonteladóink felé pedig a legmagasabb háttértámogatást és a legkedvezőbb árakat.