Maxcom MM715BB kártyafüggetlen idősgondozó mobiltelefon SOS karpereccel, extra nagy gombokkal

Maxcom MM715 mobiltelefon

Cikkszám: 5908235972824

Bruttó ár: 34.990 Ft

Vásárlás

    

Általános leírás

A Maxcom MM715BB vészhívós mobiltelefon egyedülálló az ún. SOS telefonok között. Ez a vészhívó mobil tipikusan időseknek vagy fogyatékos embereknek készült, és minden olyan funkciót magában foglal, amira csak szüksége lehet az embernek.

Ez az SOS telefon nemcsak az ún. vészhívó gombbal ellátott időstelefon szolgáltatását tudja, hanem annál sokkal többet. A helyhez kötöttség megszűnik: bárhol, bármikor elérhetővé válik. Nem kell a vészhívó mobiltelefonnal foglalkoznia, csak egy karperecet kell magán hordania, amely vízálló, ütésálló. Baj esetén a piros gombot megnyomni. Önnek más teendője nincsen.

A készülék öt előre programozott számot sorban felhív, valamint SMS üzenetet küld (a szöveg előre beállítható). Amennyiben a hívott fél fogadja a hívást, akkor az Ön készüléke automatikusan kihangosított állapotba kerül, így távolról is tud beszélni a hívott féllel.

A készülék kártyafüggetlen, hagyományos SIM kártyával működik. A telefon nagy nyomógombokkal, nagy karakter kijelzővel, bluetooth kapcsolati lehetőséggel, elemlámpával, töltőbölcsővel rendelkezik a könnyebb kezelhetőség érdekében. A készülék magyar nyelvű menüvel segíti a könnyebb kezelhetőséget.

Frekvencia (GSM) 2G GSM 900/1800 Dual Band frekvenciasáv
Kijelző Színes 128×160 TFT kijelző
Kijelző méret 1.8″
SOS gomb igen
Memória 300 névjegy tárolására alkalmas telefonkönyv
Memória bővíthetőség microSD kártyával 4 GB-ig
Bluetooth Igen
Mobil adatátviteli technológia GPRS, WAP
Akkumulátor 800 mAh
Extra funkciók SOS karperec, Extra nagy gombok, Nagy betűk, Egyszerű menü, Zseblámpa , Zenelejátszó, Számológép, Ébresztő, FM rádió
Garancia 2 év Háztól házig garancia